Közgyűlésén dr. Vizeli Sándort választotta új elnökévé a Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezetek Országos Érdekképviseleti Szövetsége (KÖZÉSZ). Az operatív ügyvezető alelnöki teendőket Dolgos Attila látja el mellette. Dr. Turi Dénes korábbi elnök elnökségi tagként vesz részt a testület munkájában.

 

„A mindig megújuló helyzetekben is meg kell találni annak lehetőségét, hogy az idősebb generáció, számára kedvező körülmények között adhassa át tudását a fiatalabbaknak. Lassan egy éves múltunk bizonyítja, milyen jó a kezdeményezés, fontos szempontként említve nálunk a rugalmas tevékenységet, a közösségépítést és a számtalan előnnyel kiegészült komplexitást. Erőm van és hitem. A saját kisugárzásunkon is múlik, mennyire tudunk mágnesként működni" – fogalmazott dr. Vizeli Sándor, a KÖZÉSZ új elnöke, aki különböző szintű vezetői pozíciókban 44 évet töltött közigazgatási területen.

 

A KÖZÉSZ közgyűlése egyhangúlag fogadta el az Elnökség és a Felügyelő Bizottság 2017. évi tevékenységéről szóló jelentést és a mérlegbeszámolót, valamint a 2018. évi költségvetési előirányzatot. Döntött az Alapszabály módosításáról és a csatlakozni kívánó szövetkezetek tagfelvételének módjáról.

 

További információ, sajtókapcsolat: Holub Katalin (+36 20 922 6431)